Beoordelingen van Cafetaria Royaal Sassenheim

Recente recensies van Cafetaria Royaal Sassenheim

5 sterren na 35 reviews

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en ik vind het knap dat jullie ondanks alle maatregelen er zo de moed in houden

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

de loempia's zijn echt lekker.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijk eten, zoals altijd! 😊😊

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was klaar het geleverde klopte met de online bestelling. Eten was goed en was veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Ook de glutenvrije snacks waar top.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en genoeg. Vriendelijk mensen

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en service (maar dat wisten we allang).

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel , vriendelijk en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom goed geregeld. Het betrof een redelijk grote bestelling, maar alles was op tijd klaar en smaakte voortreffelijk. Ik zeg: een aanrader, en geheel corona-proof ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer echt super vandaag hoor toppie voor jullie allebei Ron en janny

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

wauw, wat een top sparerib schotel met veel friet en 4 bajes saus. Nou Ron en Jans. jullie hadden helemaal gelijk echt zo mals, vielen zo van het bot.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gezellige cafetaria met lekker eten

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit keer was de berenklauw iets te lang gebakken, zodat de uien die nomaal prima zijn, zwart waren en het vlees behoorlijk taai. Rest was heerlijk!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, de glutenvrije frikandellen waren echt heel erg lekker. De gehaktbal was lekker, en de pindasaus precies goed. De patat was smaakvol

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima frites en snacks. Exact op tijd geleverd Vriendelijke bediening. We komen hier terug

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker,netjes en heel Royaal! Toppers 👌💪

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend.. Eerste keer dat we digitaal bestelden en is heel goed bevallen. Echt heel praktisch. Bestelling smaakte prima. Voordeel is nog dat de keuze gemakkelijker te maken is, meer tijd om over na te denken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar , top bami schijf pikant . Super vriendelijke mensen. Top Snackbar 👌🏼👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten,gezellig personeel 👍🏻👍🏻

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het heel lekker en veel . wij komen zeker terug 😁🍷

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was klaar op de afgesproken tijd. Zoals gebruikelijk is de kwaliteit super, niets op aan te merken.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed overzichtelijk bestelomgeving, heerlijk eten, goede porties en vriendelijk personeel. Top, een aanrader!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

op zich prima, alleen een tip. doe geen saus over de snack maar doe het apart, mijn kikastick verzoop in de pindasaus, en werd erg klef en zompig.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen ging heel goed, mooi overzichtelijk menu en duidelijke betaalomgeving. De porties waren dik in orde en het smaakte verrukkelijk, ik zeg tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en weer tip top in orde

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden, goede kwaliteit en Cafetaria Royaal doet haar naam eer aan, je krijgt royale porties. Zelf zijn we fan van de hamburgerschotel en spareribsschotel! Heerlijk!